Kablosuz Mikrofon Fiyatları ve En İyi Kablosuz Mikrofon Tavsiyeleri

Kablosuz Mikrofon Fiyatları ve En İyi Kablosuz Mikrofon Tavsiyeleri
Kablosuz mikrofonlar, ses kalitesi, güvenilirliği ve maliyeti arttıkça giderek daha popüler hale geldi.

Sizlere kablosuz mikrofon sistemlerinin nasıl çalıştığını ve bunlardan hangi seviyede performans beklendiğine yönelik  temel bir bilgi paylaşımı yapmak istiyoruz. En iyi kablosuz mikrofon ve kablosuz mikrofon tavsiyelerini yazımızda bulabilirsiniz. 
Kablosuz Mikrofon Sistemi Neden Kullanılmalı?
Telsuz mikrofon sistemleri önemli bir amaca hizmet eder. Mikro telefonu (veya müzik aleti) ses sistemine bağlayan kabloyu ortadan kaldırır. Bu, kullanıcıya bir kabloyla kısıtlanmaksızın hareket etme özgürlüğünü verir. Genel olarak, bir kablosuz sistem tipik bir ses sisteminde bir standart kablolu mikrofonu değiştirir. Örneğin, elektro gitar (veya bas) ile kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış bir kablosuz sistem, aleti amplifikatöre bağlayan kabloyu değiştirir.
Bir kablosuz sistem üç ana bileşenden oluşur: bir giriş aygıtı, bir verici ve bir alıcı. Giriş cihazı, verici tarafından gönderilecek olan ses sinyalini sağlar. Bir el vokalist modeli veya bir lavalier “kravat-klip” tipi gibi bir mikrofon olabilir. Elektro gitarlarla kullanılmak üzere tasarlanmış kablosuz sistemler ile gitarın kendisi giriş cihazıdır.
Verici, ses sinyalinin bir radyo sinyaline dönüştürülmesini ve bir antenden yayınlanmasını sağlar. Anten, vericinin altından yapışabilir veya içeride gizlenebilir. Radyo sinyalinin gücü hükümet düzenlemeleri ile sınırlıdır. Sinyalin etkili bir şekilde hareket edebileceği mesafe, koşullara bağlı olarak 100 feet ile 1.000 feet arasında değişir.
Vericiler iki temel tipte mevcuttur. “Body-pack” veya “belt-pack” vericisi olarak adlandırılan bir tip, bir paket sigara ile aynı boyutta küçük bir kutudur. Verici kullanıcının kemerine takılır veya vücutta takılabilir. Enstrüman uygulamaları için, bir vücut paketi vericisi sıklıkla bir gitar kayışına klipslenir veya trompet veya saksafon gibi bir cihaza doğrudan takılır. Elde tutulan bir kablosuz mikrofon durumunda, verici mikrofonun sapına yerleştirilmiştir, bu da standart bir kablolu mikrofondan biraz daha büyük bir kablosuz mikrofon ile sonuçlanır. Genellikle, el tipi kablosuz mikrofonlar için çeşitli mikrofon elemanları veya “kafalar” mevcuttur. Tüm kablosuz vericiler çalışmak için bir pil (genellikle 9-volt alkalin tipi) gerektirir.
Alıcının işi, vericinin yayınladığı radyo sinyalini alıp tekrar bir ses sinyaline dönüştürmektir. Alıcının çıkışı, standart bir mikrofon sinyali ile elektriksel olarak özdeştir ve bir ses sistemindeki tipik bir mikrofon girişine bağlanabilir. Kablosuz alıcılar iki farklı konfigürasyonda mevcuttur. Tek anten alıcıları bir FM radyoya benzer bir alıcı anteni ve bir radyo kullanır. Tek anten alıcıları birçok uygulamada iyi çalışır, ancak bazen ileticiyi tutan veya giyen kişi odanın etrafında hareket ederken sinyale anlık kesintilere veya "bırakmalara" maruz kalırlar.
Alıcıları için genellikle daha iyi telsiz mikrofon performansı sağlar. Bir çeşitlilik alıcısı, kısa mesafeli iki ayrı anteni ve (genellikle) iki ayrı tuneri kullanır. Alıcıdaki “akıllı” bir devre, iki sinyalin daha iyi seçilmesini veya bazı durumlarda her ikisinin bir karışımını otomatik olarak seçer. Antenlerden biri, herhangi bir anda neredeyse kesinlikle temiz bir sinyal alacağı için, bir bırakma olasılığının azalması.
Çoğu kablosuz alıcı AC gücünde çalışır, ancak bir video kameranın monte edilmesi gibi portatif kullanım için küçük bir pille çalışan modeller (bir vücut paketi vericisine benzer) kullanılabilir.
Sizlere hem kullanım alanlarını hem de kullanım tekniğini anlattığımız kablosuz mikrofonlarımız için firmamızın ürünlerini inceleyebilirsiniz.
 
Telsiz mikrofon fiyatları ile ilgili detayları listemizi incelerken bulabilirsiniz.
Bu sektördeki 30 yılı aşkın deneyimimiz ve ürün yelpazemiz ile en fazla telsiz mikrofon çeşitleri yine bizde. Sizlerin ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenilir karşılığı sunan firmamız, sizlere hizmet vermekten büyük gurur duyar. En ucuz kablosuz mikrofon fiyatları muzikalmarket.com'da
 
Etiketler: kablosuz mikrofon, kablosuz mikrofon fiyatları, kablosuz mikrofon tavsiye, en iyi kablosuz mikrofon, kablosuz mikrofon çeşitleri, telsiz mikrofon, telsiz mikrofon fiyatları
Ağustos 26, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR