Kablosuz Mikrofon Tavsiye ve Öneriler

Kablosuz Mikrofon Tavsiye ve Öneriler

Kablosuz Mikrofon Tavsiye

En şahane şarkınızı söylemek ve doğanın en güzel noktasında değerlendirmek için kablosuz mikrofon tasarımları, portatif kullanımlarıyla dizayn ediliyor. Ses sistemleriyle doğrudan bağlantılı veya karaoke mikrofon modüllerinde olduğu gibi tekil ürün olarak kullanabilir, performans keyfi elde edebilirsiniz.

Alanının en iyi ses sistemleri, özenle üretilen ses bileşenleri ve kondenser kayıt özellikleri ile çok sayıda ürün seçeneği bulunuyor. Peki kablosuz mikrofon nasıl seçilir? Hangi özellikleri değerlendirilir?


Kablosuz Mikrofon Markaları

Shure mikrofon çeşitleri, Behringer mikrofonlar ve Lastvoice kablosuz ses sistemleri, en popüler mikrofon çeşitleri arasında yer alır. Kablosuz mikrofonlar, tasarım özelliklerine ve frekans aralıklarına göre dizayn ediliyor.

Roof, Doppler, Sennheiser, Mipro ve Mito gibi kablosuz mikrofon seçenekleri, en çok tercih edilen ses sistemi ürünleri arasında yer alıyor. Gold Auido, König, Westa ve Osawa gibi markaların, kablosuz el tipi mikrofonları bulunuyor. Farklı kategorilerde imal edilen mikrofon çeşitleri arasında ayrıca; Denox, Karsect, Spekon ve Denom markaları, en çok kullanılan ve tercih edilen ses sistemi ürünleri arasında yer alıyor.


Kablosuz Mikrofon Çeşitleri

El tipi mikrofonlar, en çok kullanılan mikrofon modelleri arasında yer alır. Ancak kullanım alanlarına bağlı olarak farklı kategorilerde imal edilen mikrofon seçenekleri bulunuyor. Kürsü mikrofonları ve masa tipi mikrofon çeşitleri, kablosuz kullanım opsiyonları ile sektörel kullanılan ürünlerdir.

Yayın ve sunumlar için yaka tipi mikrofonlar, headset olarak adlandırılan baş mikrofonları ve podcast mikrofon çeşitleri bulunuyor. Kablosuz mikrofonlar arasında yarıca stüdyo kayıtları için imal edilen ve tek kardiod sisteminde tasarım edilen kondenser mikrofon çeşitleri bulunuyor. Koro mikrofonları da kablosuz tasarımları ile tercih edilen ürün seçenekleri arasındadır.


Kablosuz Mikrofon Fiyatları

Marka ve modellere göre farklı fiyat seçenekleriyle sunulan mikrofonlar, teknik özelliklerine göre sunuluyor. Kablosuz mikrofon tavsiye ürünleri arasında, global marka tasarımları bulunuyor. Alıcı cihazları ile set olarak satışa sunulan kablosuz mikrofonlar, özellikle Lastvoice marka kalitesi ile cazip olarak sunuluyor.

Kablosuz mikrofon fiyatlarını, tasarım ve kullanım özelliklerine göre inceleyebilir, teknolojik artılarına ve çekim güçlerine göre değerlendirebilirsiniz. Genellikle 100 m – 200 m arasında değişen çekim mesafeleri ile tasarlanan ses sistemleri, bluetooth bağlantı unsurları ve dijital tasarım özelliklerine bağlı olarak farklı fiyat seçeneklerinde sunuluyor.


Kablosuz Mikrofon Teknik Donanımları

Frekans aralıkları 20 Hz- 33 kHz gibi farklı opsiyonlarda sunulan mikrofonlarda, watt güçleri ve volt özelliklerine göre değerlendirme yapılır. Her mikrofonun kategorisine göre kapsül özellikleri ve iç aksam özellikleri farklı niteliklerde tasarım edilir. Kablosuz mikrofonlarda şarj süresi, kablosuz kullanım süresine göre değerlendirme yapılır. Kapsam alanı ve diyafram özelliklerine göre mikrofonların teknik özellikleri belirlenir.

Hassasiyet oranları ve empedans oranlarına göre değer alan mikrofonlar, kardiod yapılarına göre teknik formlarda sunulur. Örneğin condenser mikrofonlarda tek diyafram özelliği kullanılırken, koro mikrofonlarında çift taraflı kardiod sistemi kullanılır.

Dinamik mikrofonlar, kayıt mikrofonları, enstrüman mikrofonları gibi farklı kategorilerde ve özelliklerde dizayn edilen ses sistemleri, imalat ve tasarım özelliklerine göre teknik özellik ve donanım sunar.


Kablosuz Mikrofon Setleri

Alıcı cihazlar ile set olarak satışa sunulan mikrofonların yanı sıra taşınabilir ses sistemleri dahilide geliştirilen amfili hoparlör modelleri bulunuyor. Kesintisiz müzik keyfi sağlamak ve elektrik kaynağının olmadığı alanlarda da kullanmak için dizayn edilen sistemler, genellikle el tipi mikrofonlar ile satışa sunuluyor.

Hazır paketlere göre alıcı cihaz ile birlikte el mikrofonu ve headset mikrofon veya iki adet el mikrofonu gibi farklı setler bulunuyor.

Etiketler: kablosuz mikrofon tavsiye, kablosuz mikrofon önerisi, en iyi kablosuz mikrofon, telsiz mikrofon tavsiye,
Mart 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR