Kablosuz Ses Sistemleri, Kablosuz Hoparlörler

Kablosuz Ses Sistemleri, Kablosuz Hoparlörler

Kablosuz Ses Sistemi, Kablosuz Hoparlör

İnsanlar uzun zamanlardır müzik dinliyor. Bunu daha keyifli hale getirmek için önce kocaman hoparlörler yapıldı. Ancak zamanla teknolojinin gelişmesi ve her şeyin küçülmesini hoparlörde takip etti. Öyle ki artık oldukça küçük, kablosuz hoparlörler piyasaya sürüldü. Bu kablosuz hoparlör, Bluetooth bağlantısı ile çalışıyor ve bunlara Bluetooth hoparlörde deniliyor. Bu cihazların bazı teknik özellikleri birbirine göre farklılık gösterdiği için alırken dikkat etmek gerekiyor.

Hoparlörün Taşınabilir Oluşu

Öncelikle kablosuz ses sistemi için ses kalitesinin yanı sıra, taşınıp taşınamadığı oldukça önemli bir sorundur. Mutlaka alırken taşınıyor olmasına dikkat etmek gerekir. Bazı markalar Bluetooth desteği sağlasa da taşınabilir olmuyor. Bu hoparlörleri kullanırken zaten her yerde her an müzik dinleme ya da film izleme özgürlüğü kazandırıyor olması amaçlanıyor.

Ses Kalitesi Ve Markanın Belirlenmesi

Ses kalitesi söz konusu olduğunda marka çok önem kazanıyor. Bunun sebebi kalitesini ispatlamış markalar Harman Kardon, JBL gibi ses teknolojileri konusunda gelişmiştir ve dinleyicilere güzel deneyimler yaşatır. Bu durumda sadece marka olduğu için çok yüksek fiyatlarla karşılaşmanız da mümkün oluyor. Ancak düşük frekanslarda bozulma yaratmadan size yüksek ses verebilen bir hoparlör, kalite olarak size yetebilir. Hoparlörlerde en önemli konu ses yükseldikçe bozulma meydana getirmemesidir. Aksi takdirde istediği kadar Bluetooth desteği olsun, taşınabilir olsun yine de verimli bir sonuç alınamaz.

Şarj Olma Süresi Ve Dayanıklılık

Bu sistemler kablosuz çalıştıkları için öncesinde şarj etmek gerekiyor. Ancak her kullanımda sürekli şarjının bitmesi oldukça can sıkıcı olacaktır. Öncelikle geniş bataryaya sahip modeller tercih edilmelidir buna ek olarak şarj edilebilir pil ile satılan modeller de çözüm sağlayacaktır. Bu hoparlörleri ev dışında kullanmayı da arzuluyorsanız elbette dayanıklılığına da bakmakta fayda olacaktır. Cihazın evden çıkması ve açık ortamlarda kullanılması gerekiyorsa alırken darbelere, suya ne kadar dayanıklı olduğunu öğrenmek gerekir.

İyi Marka Bluetooth Hoparlörler

Jam Neutron, farklı tasarımı ilk göze çarpan özelliğidir. Suya dayanıklı olma özelliği sayesinde oldukça kullanışlıdır. Ayrıca cam ve fayans yüzeylere yapıştırma imkânı sunuyor. Buda kullanıcıları için büyük kolaylık sağlarken onu rakiplerinden bir tık öne taşıyor. 10 metre mesafeden Bluetooth bağlantısı kontrol imkânı sağlarken üzerinde yer alan butonlar da kontrol etmeye imkân veriyor. Sunduğu diğer özelliklerde kullanıcıları tatmin edecek düzeyde bulunuyor. Ayrıca bu hoparlörün fiyatı 100 liranın altında yer alıyor.

​​​​​​​Urban Revolt Drum ve Aiptek Air2U E15​​​​​​​

Urban Revolt Drum, minimal ve oldukça hoş bir tasarıma sahiptir. Bluetooth 2.0 ve üzerinde bağlantı özelliği bulunduran tüm akıllı cihazlar tarafından kontrolü sağlanıyor. Bluetooth ile 10 metre mesafede de bağlantı kurulup kontrol edilebiliyor. 3.5 mm jack ile desteklenen ürünü bu şekilde kullananlar pil ömrünü daha uzun süre kullanıyor. USB kablo ile de şarj edilebiliyor. Aiptek Air2U E15, 5 saat aralıksız müzik dinleme imkânı sunuyor. 500 mAh bataryası ve kablosuz şarj standı bulunuyor. Fİyatına göre ürün oldukça donanımlı olarak satılıyor. Bluetooth, NFC ve kablolu bağlantı özellikleriyle müzik oynatma imkanı sunan ürün her yönden müzik dinletiyor. Ayrıca hoparlörün üzerinde mikrofon da bulunuyor. Bunun sayesinde gelen aramalara kolayca cevap vermekte mümkün oluyor. Kablosuz şarj standı sayesinde bu donanıma sahip diğer akıllı cihazlarda şarj edilebiliyor. Metal kasası da rakiplerine kıyasla daha sağlam olmasını sağlıyor.

Molto MLT-24 Bluetooth Speaker

5 saat aralıksız olarak müzik oynatabiliyor ve 600 mAh bataryası mevcuttur. Fiyatına kıyasla sunduğu ses kalitesi oldukça fazladır. Ürünün fiyatı 100 TL altında bulunuyor ve fiyatına göre oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Etiketler: kablosuz ses sistemi, kablosuz ses sistemi fiyatları, kablosuz ses sistemleri, kablosuz ses sistemi modelleri, kablosuz hoparlörler, kablosuz hoparlör fiyatları
Ağustos 23, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR