Seyyar Taşınabilir Ses Sistemleri

Seyyar Taşınabilir Ses Sistemleri

Seyyar Ses Sistemi

Portatif veya taşınabilir ses sistemleri olarak nitelendirilen seyyar ses sistemi, elektriksiz ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanan, sarj edilebilir sistemlerdir. Batarya ve pil formları ile kesintisiz çalışma süreleri sunan ve kaynakların olmadığı ortamlarda bile müziğe olanak sağlayan sistemlerdir.

Seyyar ses sistemleri, mikrofon eklentileriyle dizayn edilebilen hoparlör sistemleridir. Genellikle amfili olarak imal edilen ürünler, kullanım alanlarına göre farklı özellikler taşır.


Seyyar Ses Sistemi Kullanım Alanları

Cami ses sistemlerinde kullanılan seyyar ses sistemleri, mevlütler, hatimler için kolay kullanım olanağı sağlayan cihazlardır. Çanta tipi veya çekçek bavul tipi taşınabilir ses sistemleri, istenilen tüm alanlarda kullanılabilir.

Canlı sunumlar veya kayıttan sunumlar için ek- ekstra özellikler sunan seyyar ses sistemleri, festival ve açık alan organizasyonları, konferanslar, DJ performansları, vokal etkinlikleri gibi alanlarda kullanılabilir.

Okul ses sistemleri ve tören ses sistemleri dahilinde kullanılan seyyar sistemler, düğün ses sistemlerinde de tercih edilen ekipmanlardır. Piknikte, gezide, gece kulüplerinde, otellerde ve animasyon etkinliklerinde, karaoke veya Youtuber kayıtlarında kullanılabilen, elektrik kaynağı olmayan alanlarda da profesyonel kullanım olanağı sağlayan ürünler arasındadır.


Seyyar Ses Sistemlerinde Özellikler

Portatif ses sistemi ürünleri, ses çıkış kombinlerine ve bağlantı giriş opsiyonlarına göre dizayn edilir. Jak girişleri, kablo ve mikrofon girişleri, alıcı ve verici cihazlarla bağlantı özellikleri, bilgisayar, akıllı telefon veya USB bağlantı formları, ses kartı ve bluetooth bağlantı özelliklerine, fonksiyonel kullanım olanaklarına göre tasarım ediliyor.

Amfili olarak geliştirilen seyyar sistemleri, müzik ve ses uygulamalarında en ideal ayarlama ve kontrollerin sağlanabilmesi üzerine, farklı niteliklerde dizayn ediliyor. Frekans aralıklarından watt güçlerine, volt özelliklerinden soğutma sistemlerine, kasa materyalinden, özel taşıma çantasına dek, her bir ürün farklı özelliklerde ve kapsamlarda tasarlanır.

Hoparlör inç özellikleri, EQ, Bass ve Woofer dizilimleri, kolay kullanılabilir artıları ve yazılım kalitelerine göre ürün özellikleri değerlendirilebilir.


Seyyar Ses Sistemlerinde Fiyatlar

Taşınabilir ses sistemleri, üretim yeri niteliğinden üretim esaslarına göre pek çok forma göre farklı fiyat seçenekleri ile sunuluyor. Uluslararası marka statüsüne sahip modeller ve daha amatör olarak geliştirilmiş ürün seçeneklerine göre sistem fiyatları belirlenir.

Taşınabilir anfi modellerinde, okul ses sistemi, cami ses sistemi gibi özelliklerine göre fiyat seçkileri sunuluyor. Portatif anfiler, analog ya da deck özelliklerle kombine edilmesinden, power anfi özellikleri taşımasına ve müzik uygulamalarına kapsam katmasına göre değerlendirilir.

Taşınabilir ses sistemlerinde fiyatlar, ürünlerin performanslarına ve elektronik donanımlarına bağlı olarak belirleniyor. Dijital eklentiler ve teknolojik unsurları, teknik özellikleri, cihaz ve set fiyatlarını belirleyen temel unsurlardır. Online satış sisteminden, tüm ürünlerin teknik donanımlarına ve model özelliklerine göre değerlendirme yaparak, kullanım amacınıza göre en iyi ürünleri seçebilirsiniz.

Üstelik dijital sistem sayesinde kampanyalardan yararlanabilir, ekonomik avantajlar elde edebilir, kargo ve teslimat kalitelerinden yararlanabilirsiniz.


Taşınabilir Ses Sistemlerinde Mikrofon Seçimleri

Genellikle el tipi mikrofon seçenekleri ile tasarım edilen seyyar ses sistemleri, teli veya ikili olarak sunuluyor. Bazı modellerde ikinci mikrofon seçeneği baş tipi mikrofon veya yaka tipi mikrofon olarak sunuluyor. Telsiz mikrofon modelleri, opsiypnel olarak sunulmaktadır.

Kullanım alanlarında göre mikrofon seçimi yapmak ve çekim alanı kapasitesine göre değerlendirmek önemlidir. Taşınabilir ses sistemlerinde mikrofon kaliteleri, amfi ve hoparlör tasarımlarıyla doğrudan alakalıdır. Ayrıca ürün ve ekipmanların garanti opsiyonlarına, taksitli satış seçeneklerine malzeme ve materyal kullanımlarında göre değerlendirme yapılabilir.

Frekans aralıkları, diyafram özellikleri, gürültü susturucu ve çığlık önleyici sistem özelliklerine göre farklı model seçenekleri bulunuyor.

Etiketler: seyyar ses sistemi, portatif ses sistemi, taşınabilir anfi, taşınabilir ses sistemleri, seyyar ses sistemi fiyatları
Mart 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR