Akıllı Cami Mikrofonu Dokunmatik Ekranlı Wifi Destekli Akıllı Hutbe Vaaz

Akıllı Cami Mikrofonu Dokunmatik Ekranlı Wifi Destekli Akıllı Hutbe Vaaz

Marka : Lastvoice

Akıllı Cami Mikrofonu Dokunmatik Ekranlı Wifi Destekli Akıllı Hutbe Vaaz

Akıllı cami mikrofonu, cami mikrofonları kategorisinde yer alan WIFI destekli akıllı mikrofon modeli dijital ekran ve son teknoloji ses kontrol paneli sayesinde ilgiyi üzerinde toplamaktadır. Bu şık tasarıma sahip mikrofon modelini birbirinden iyi ödeme seçenekleri ve en ucuz fiyat garantisiyle Yonka'dan satın alabilirsiniz.

Akıllı Cami Mikrofonu Hakkında

Akıllı cami mikrofonu hakkında yaptığımız araştırma sonucunda elde ettiğimiz verilere dayanacak olursak, yeni nesil mikrofonların nasıl bir yol izlediğini ve birbirinden iyi gelişmelere tanıklık ettiğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Yeni nesil olarak tanıtıma sunulan bu mikrofon modellerinin ilk olarak kutu açılımını yaptığınızda dijital ekran, hemen dijital ekranın altında volüm ve mute tuşu olarak tanımlayabileceğimiz 3 adet tuşun mevcut olduğunu göreceksinizdir. Bu mikrofon modelinin diğer komutlarının nasıl yaptığına gelecek olursak, dijital yani dokunmatik ekranı sayesinde tüm işlevi tamamen dokunmatik yapmanıza olanak sağlayarak konforu yaşatan bir mikrofon modeli olduğunu farkedeceksinizdir. İşte tam olarak bu noktada neden akıllı mikrofon olduğunu ve başka ne tür özelliklere sahip olduğunu daha iyi anlayacağınızı söyleyebilirim. Öncelikle detaylı özelliklerine bakacak olursak, vaaz mikrofonu olarak da ismi geçen bu ürünün WIFI destekli olduğunu söylemek isterim. Ürünü açtıktan sonra karşınıza çıkacak kolay kullanıma sahip olan paneli sayesinde bu ve daha birçok özelliğe basit bir şekilde dilediğinizce ayarlamalar yapabilecek, kaliteli sesi hiç tatmadığınız sınırlarda hissedeceksinizdir. Cihazın diğer özelliklerine göz atacak olursak, 5 inç ekrana sahip olan bu mikrofon modeli, kumanda ile kullanım olanağını da siz değerli kullanıcılara sunmaktadır. Ekstra olarak, ses kontrolünü kolayca ve dilediğinizce yapmanıza olanak sunan bu cami mikrofonunu XLR konnektör kablo yardımı ile basit bir şekilde kurulumunu yapabilirsiniz. Daha çok detaya inmek gerekirse, kullanım alanı olarak camiler tercih edilse de, ekranının sizlere kattığı konfor olan metinleri yansıtma özelliği sayesinde okuma yapacağınız her türlü ortam bu mikrofonu kullanabilirsiniz.

Akıllı Cami Mikrofonu Fiyatları

Akıllı cami mikrofonu fiyatları için araştırma yaptığınız taktirde aşağı yukarı ortalama sonuçlara ulaşacaksınızdır. Ancak internet sitelerinin sizlere sağdığı ödeme seçenekleri, kargo süresi, ucuz fiyat ve güven gibi benzer faktörler bu konuda sizlere seçim yapmanız için elemede uygulayacağınız bazı yollar olacaktır. Bu faktörleri sınayarak siteleri elediğiniz zaman ise, ucuz akıllı mikrofon satın almanın yanı sıra sağlıklı bir alışverişte yapmış olacaksınızdır.

Teknik Özellikleri

4.99" Dokunmatik Ekran

Wifi (Kablosuz Ağ) Desteği

XLR Konnektör Bağlantısı

Kumanda İle Kullanım

Dahili Mikrofon Ses Kontrolü

Micro Usb Girişi

Güç Butonundan Kontrol

Akıllı Cami Mikrofonu Hakkında Sık Sorulan Sorular

Akıllı Cami Mikrofonu Nedir?

Akıllı cami mikrofonu dijital ekrana sahip olan ve dokunmatik bir şekilde kullanım olanağı sunan bir çeşit yeni nesil mikrofon modelidir. Bu mikrofonlarda dilediğiniz metni açıp kolayca takibini sağlarken bir yandan aynı cihazdan mikrofon özelliğini kullanarak tüm işlemi tek bir cihazda halledebileceksinizdir.

Akıllı Cami Mikrofonu Nasıl Kurulur?

Akıllı mikrofonlar tıpkı diğer mikrofonlarda olduğu gibi kolay bir kablolu bağlantıya sahip olan bu mikrofon modeli, mikser, amfi ya da benzeri cihaz yardımıyla kolayca sisteme bağlayabilecek ve sistemi hazır hale getirebileceksinizdir.

Akıllı Cami Mikrofonu Nasıl Kullanılır?

Akıllı cami mikrofonu kullanımı akıllı ekrandan isterseniz dilediğiniz metni açarak ya da açmadan kolayca kullanabileceğiniz bir mikrofon modelidir. Yönetim paneli olarak 3 adet tuşa sahip olan bu mikrofon modeli, tuş yardımıyla ses açıp kapatabilir veya mute tuşu ile anlık sessiz moda alabilirsiniz. Bunun dışındaki tüm komutları 5 inç dokunmatik ekran yardımıyla kolayca yapabilirsiniz.

Akıllı Cami Mikrofonu Fiyatları İçin Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Akıllı cami mikrofonu fiyatları için ödeme seçenekleri tıpkı diğer tüm cihazlarımızda olduğu gibi vade farksız taksit imkânları ve 12 ay taksit imkânlarını kullanarak kolayca satın alabilirsiniz. Ek olarak, havale veya EFT işlemleri kullanırsanız, ekstra indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Akıllı Cami Mikrofonu İçin Kargo Süresi Nedir?

Akıllı cami yani vaaz mikrofonu için kargo süresi her ürünümüze tanıdığımız çalışma saatleri içerisinde aynı gün kargoya verme ve çalışma saatleri dışında yaptığınız alışverişler için ilk iş günü kargoya verme sözüyle satış yapmaktayızdır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR