Disko Işıkları ve Sese Duyarlı Disko Topları

Disko Işıkları ve Sese Duyarlı Disko Topları

Disko Işıkları, Sese Duyarlı Disko Topu, Disko Işık Fiyatları

Otellerde, partilerde, barlarda veya eğlence düzenlenebilen herhangi bir mekanda dekoratif strobe özelliklere sahip disko ışıkları tercih edilmektedir. Bu ışıklar, sese duyarlı özellikleriyle birlikte tasarlanırlar ve içerisindeki motor, farklı ışık görünümleri oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Küçük boyutta olan sese duyarlı ışık sistemlerinde, montaj kolaydır ve uzaktan herhangi bir kontrol gerektirmediği için kullanımları kolaydır. Enerji tasarrufu sağlayan bu modeldeki disko toplarını eğlenceli partiler yaratmak için kullanabilirsiniz.

360 Derece Dönebilen Disko Işıkları

Sese duyarlı olarak çalışan çoğu disko topunda, 360 derece dönebilen bir sisteme yer verilmektedir. Böylelikle farklı alanlara farklı ışıklar yansıtılması sağlanabiliyor. Büyük bir alanda istediğiniz bölgelere disko ışığı yansıtmak veya tüm alanın otomatik bir şekilde sürekli olarak disko ışığıyla aydınlatılabilmesi 360 derece dönebilen disko ışıklarıyla mümkün olabilmektedir.

Sese duyarlı seçenekteki disko ışıkları, içerisinde bir motor sistemi barındırmaktadırlar. Bu, sesler sayesinde renklerin sürekli olarak değişmesini sağlayabilmektedir. Çok çeşitte desen ve renk seçenekleri LED tasarımlara strobe çakar ışıklarıyla verilmektedir.

Farklı Renk Seçenekleri

Bir disko topunun ortama hareketlilik katması, farklı renk seçenekleriyle mümkün olabilmektedir. Strobe özellikteki sese duyarlı disko topu modellerinde birden fazla renk seçeneğine sahip olabilmektesiniz. İstediğiniz alana metal parçası ile asabildiğiniz bu disko ışıklarında, belli bir kablo uzunluğuna yer verilmektedir. Fişe takılarak anında kullanım gerçekleştirilebildiği için, küçük ev partileri için de ideal bir seçenek olmaktadır.

LED olan disko ışıklarında, farklı renk seçenekleri elde edilmesi sağlanabiliyor. Ayrıca strobe özellikleriyle birlikte çakar ışık olarak yansıtabilir ve farklı desenler de yaratılabilir. Ayrıca lazerli olan disko ışık seçenekleriyle birlikte hem tek renk sabitleyebilme özelliklerini kullanabiliyor, hem de farklı animasyonlarla birlikte renk karışımları elde edebiliyorsunuz.

Enerji Tasarrufu

Ev partileri, oteller, barlar, özel günlerde kullanımlar için son derece ideal bir parti seçeneği olan sese duyarlı disko ışıklarında, enerji tasarrufu sağlanabiliyor. LED üretimleri sayesinde bu disko ışıklarında %80'e varan bir enerji tasarrufu sağlanabilmektedir. Nemli ortamlarda kullanımdan uzak durulduğu müddetçe uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilirsiniz. İçindeki motorlar, seslere duyarlı seçeneklerle birlikte ışığı değiştirecektir. Metal aparatı sayesinde istediğiniz bir yere asabilir ve 360 derece döner şekilde kolay bir kullanım sağlayabilirsiniz. Çoğu sese duyarlı disko topunun kablo uzunluğu 1 metre kadar olduğundan, kullanım da rahat bir biçimde sağlanabiliyor.

Sese Duyarlı Disko Toplarında Fiyatlar

Ev partilerini canlandırmanın en ideal yolu, sese duyarlı disko ışıklarını kullanmaktır. Farklı renk seçenekleri, evinizde bir gece kulübü havası yaratmanıza kolaylıkla imkan tanır. Disko ışık fiyatları araştırmasının cüzi rakamlara yer verdiğini görebilirsiniz. Böylelikle sizler de küçük ev partilerinizi canlandırmak için uygun fiyatlı seçenekler arasından bir disko ışığı seçebilirsiniz. Sahne ışık seçeneklerine yer veren ve lazer ışık imkanları bulunan disko toplarında fiyatlar daha yüksektir. Fakat standart bir disko ışığını piyasada 100 TL'ye kadar bulabilirsiniz.

Sese Duyarlı Mini Disko Topları

USB özellikli olan mini disko topları, küçük ışık gücü taşımasına karşın oldukça iyi bir aydınlatma sağlamaktadır. Küçük bir partide daha uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, mini disko toplarını tercih edebilirsiniz. USB girişli olan bu disko ışıklarında genellikle 3-4 Watt'lık bir ışık gücüne yer verilmektedir. LED sayısı farklı imkanlara yer veren bu disko ışıklarında da sesli kontrol sağlanabiliyor. Renkli ışıklar binlerce saat kullanım ömrüyle birlikte ev partilerinize eğlence katacaktır.

Etiketler: disko ışıkları, disko ışıkları fiyatları, ses duyarlı disko topu, sahne ışıkları, profesyonel sahne ışıkları, disko top ışık, hareketli disko topları
Kasım 03, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR