Masa Mikrofonu Önerileri ve Çok Satanlar

masa-mikrofonu-onerisi

Masa Mikrofonu Önerileri


Masa mikrofonu, kürsü mikrofonu olarak da anılan ve anons sistemi ya da delege sistemi için vazgeçilmez bir cihazdır. Mikrofonlar arasında yer alan ve kullanım alanına göre oldukça avantajlı olan bu mikrofonu modeli, birçok marka tarafından üretilmektedir. Buna ek olarak, kendi aralarında da çeşitli özelliklere göre ayrılmaktadır. Örneğin, ışıklı kürsü mikrofonu, volüm kontrollü masa mikrofonu, ding donglu masa mikrofonu ve anons sistemleri veya delege sistemleri için masa mikrofonu olmak üzere farklı kullanım alanlarına ayrılmaktadır. Ancak, Çok fazla marka tarafından üretilen bu cihazın nasıl seçim yapabileceğiniz için sizlere gerekli bilgi vermeye çalışacağım bu makalemizde, ilk önce masa mikrofonu önerileri yazıp, daha sonra ne şekilde eleme yöntemi uyguladığımızı ve nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında bahsedeceğim. Şimdiyse, marka ve model tavsiyeleri şu şekildedir;


Lastvoice L-380
Lastvoice KM-70
Lastvoice Lv-301M
Hepa Merz HM-66
Hepa Merz HM-86C
Roof R-150C
Midex HMX-201
Roof R-322
Prima T-218


Yukarıda görmüş olduğunuz masa mikrofonu marka ve model sıralaması iyiden kötüye veya kötüden iyiye şeklinde yapılmamıştır. Buna ek olarak, her fiyat aralığının güzide ürününü büyük bir titizlikle seçtiğimiz bu kategoride, Türkiye sınırları içerisinde en çok pozitif yorumu alan markalar ve revaçta olan modellerde örnek vermeye çalıştık. Diğer yandan, fiyat olarak her işe uygun tavsiyelerde bulunmaya çalıştığımız bu listemizde, her işe yani her fiyat aralığında iyi performans sergileyecek cihazlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


En İyi Kürsü Mikrofonlar


En iyi kürsü mikrofonlar, sırlamayı yapmadan önce hangi detaylara baktığımızı anlatmak isteriz. Öncelikle, hassasiyet ve frekans yanıtı özelliklerine göz gezdiririz. Bunlar kullanım alanına göre değişiklik gösterebilir. Bunun için, birazdan vereceğim örnekler dışında bir frekans aralığı ihtiyacınız olabilir. Yani, ilk bakmanız gereken özelliklerden biri budur diyebiliriz. Diğer yandan, kullanım konforu açısından spiralli yapısı ve uzunluğu da diğer bir açıdan önemli bir şeydir. Ek olarak, kablolu ve kablosuz olmak üzere çeşitli modeller olan bu cihazlarda, kullanım alanına göre değişen model seçimi ve volüm kontrol ünitesi gibi önemli özellikleri de göz önüne alarak seçimler yapmaya çalıştık. Şimdiyse, en iyi kürsü mikrofonlar yani en kullanış mikrofon tavsiyeleri şu şekildedir;


Hepa Merz HM-66
Lastvoice KM-70
Lastvoice Lv-301M
Roof R-150C
Midex HMX-201
Shure Mx418D/C
Prima T-218

 

Masa Mikrofonu Hakkında Sık Sık Sorulan Sorular

 

Masa Mikrofonu Neden Almalıyım?
Anons gerektiren her türlü işyerinde zorunlu bir cihaz olan ve bas konuş yapısıyla kolayca sistemi kontrol etme imkanı verdiğinden dolayı, diğer mikrofon modellerine nazaran bu özelliklere sahip olduğu için alınması gereken bir cihazdır.


Kablolu Masa Mikrofonu Mu Almalıyım ya da Kablosuz Masa Mikrofonu Mu?
Kullanım alanınıza göre değişiklik gösteren bu sorunun cevaplarını açacak olursak, eğer yönetim paneline yakınsanız, her hangi bir ses de veya kullanımda sorun yaşamamanız için kablolu almalısınız. Ancak, Eğer yönetim panelinden uzak bir konuma kurmak zorundaysanız bu mikrofonu, kabloyu uzatmak yerine kablosuz almak hem ses kalitesi hem de çalışma prensiplerini etkilememek açısından karlı olacaktır.

 


Masa Mikrofonunda Pil Mantığı Nedir?
Masa mikrofonları için kablo mantığı sisteme bağlamak için kullanılmaktadır. Ancak, mikrofonunuzun tam performansta çalışabilmesi ve ultra hassas olabilmesi için, gerekli pili takmanız zorunludur.

 

Masa Mikrofonlarını İncelemek İçinhttps://www.yonkamuzikmarket.com/masa-mikrofonlari

Etiketler: masa mikrofonu önerisi
Ağustos 04, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR