Enstrüman Mikrofonu Tavsiye ve Önerileri

enstruman-mikrofonu-tavsiye

Enstrüman Mikrofonu Tavsiyeleri
Enstrüman mikrofonu tavsiyeleri için gerekli birkaç konuya değindikten sonra tavsiyelerde bulunacağız. Yani, önce neye göre elemeler yaptığımızı ve nasıl bir sınava tabi tuttuğumuzu anlatmak istiyoruz. Öncelikle, marka ve model olarak en pahalı gibi bir arayışa girmeden önce, tıpkı bizim gibi belli bir standart özellikleri dikkate alarak uyguna veya yeterli performansta bir enstrüman mikrofonu satın alabilirsiniz. Ancak, bu cihazlar kendi içlerine ikiye ayrılmaktadır. Bunun için, ayrı ayrı incelemekte daha fazla yarar vardır. İlk olarak, kablolu enstrüman mikrofonlar ile başlamak isterim. Kablolu enstrüman mikrofonları, iki ucu jak kablo olarak bir bağlantı aparatıyla çözülebilen modelleri vardır. Ancak, bateri veya diğer jak girişi olmaya enstrümanlar için özellikle üretilen cihazlarda mevcuttur. Örneğin, condenser enstrüman mikrofonu modelleri perküsyon müzik aletleri için oldukça uygundur. Bunun yanı sıra, diyafram bass enstrüman mikrofonu, hiperkardioid enstrüman mikrofonu, dinamik enstrüman mikrofonu ve kardioid dinamik enstrüman mikrofonu olmak üzere pek çok kapsül çeşidine sahip olan ve her enstrümana ayrı olarak üretilmiş modellerde mevcuttur. İkinci olarak, kablosuz enstrüman mikrofonu olarak satışta olan cihazlarda mevcuttur. Bu cihazların ürün tercihi nedenine gelecek olursak, hareket yönünden konforu oldukça arttırılan bu cihazlarda, sizi ve müziğinizi tamamen özgür bırakıp, sahne performansı maksimumum noktaya ulaştıran cihazlardır. Her iki modele de ek olarak, kapsül yapısı dışında, frekans aralığı ve desibel gibi bu konuda özellikle öneme sahip olan özelliklere dikkate alarak oluşturduğumuz enstrüman mikrofonu tavsiyeleri listemiz şu şekildedir.


Enstrüman Mikrofonu Önerisi
Lastvoice Lv-01
Shure PGA57-XLR
Beyerdynamic TG I55C
Akg C411L
Akg P170
Akg D112 MK II
Audio Technica ATM250DE
Audio Technica ATM350W
Audio Technica ATM650
Audio Technica Pro24
Audio Technica MB-DK7

 

Enstrüman Mikrofonu En çok Satanlar
Enstrüman mikrofonu en çok satanlar başlığı adı altında nelere göre listeleme yaptığımızı soracak olursanız, kalite, uygun fiyat ve beklenen performansı tam anlamıyla veya daha fazla veren ürünlerden oluşmaktadır. Bunun elemesi nereden yapıldığı hakkında aklınızda soru işareti mevcutsa, şikayet formları ve müşteri yorumları baz alınarak hazırlanmıştır. Örnekleri vermeden önce, her enstrümanın gereksinimi farklı olduğundan dolayı, tabi ki ek bir araştırma yapıp uyumluluk konusunda tam bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.


Enstrüman Mikrofonu İçin En Çok Satanlar Listesi


Lastvoice Lv-01
Akg C411L
Akg P170
Shure PGA57-XLR
Audio Technica ATM350W
Audio Technica MB-DK7

 

Enstrüman Mikrofonu Hakkında Sık Sorulan Sorular

 

Kablolu Enstrüman Mikrofonu mu ya da Kablosuz Enstrüman Mikrofonu Mu?
Gitar, keman ve saz gibi telli müzik aletlerinde tercih imkanı vardır. Eğer bu enstrümanları kullanıyorsanız, hareket ve konfor arıyorsanız kablosuz enstrüman mikrofonu en doğrusu olacaktır. Ancak, rahat hareket etmekle ilgili bir sorununuz mevcut değilse, tabi ki kablolu enstrüman mikrofonu doğru olacaktır.


Ucuz Enstrüman Mikrofonu Satın Almak Ne Kadar Doğru?
Daha öncede satın aldığınız bir markaysa yani güveniniz varsa, doğru müşteri politikası güvencesiyle dilediğiniz satıcıdan satın alabilirsiniz. Ancak, özellik ve gereksinim bakımında yeterli performansı ve konforu sağlıyorsa satın almanızda fayda vardır. Yani, bu tür konularda fiyattan kısabilirsiniz, fakat özellikten kısmak sizleri hataya sürükler.

 


Ucuz Enstrüman Mikrofonu Enstrümanıma Zarar Verir Mi?
Bu soru pek çok alıcı tarafından sorulmakta ve cevabı tabi ki hayır olacaktır. Enstrüman mikrofonunun zarar verebileceği tek yanı bile mevcut değildir. Amfi devresine zarar verebilmesi için aşırı bir güç yüklenmesi gerekmektedir. Bunun için de, öncelikle enstrümanı bağladığınız amfi ya da mikser sigortasında sorun olması ve daha sonrası aşırı akımından dolayı enstrüman amfisinin de sigortası sorunlu olması kaydıyla belki zarar verebilir. Ancak, her iki sisteminde arızalı olması, imkansıza yakındır. Ancak, dikkatli okursanız, asla enstrüman mikrofonundan kaynaklanan bir sorun oluşmayacaktır. Bu sorun, aşırı güç ve enstrüman amfisi veya enstrümanları bağladığınız amfi ya da mikser de sorun olması şartıyla yaşanabilmektedir.

 

Enstrüman Mikrofonları İçinhttps://www.yonkamuzikmarket.com/enstruman-mikrofonu

 

Etiketler: Enstrüman Mikrofonu Tavsiye
Temmuz 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR