Seyyar Ses Sistemleri ve Seyyar Mikrofonlu Hoparlörler

Seyyar Ses Sistemleri ve Seyyar Mikrofonlu Hoparlörler
Müzik çalışmalarınız yada açık hava konserlerinizde daha iyi bir ses elde etmek için küçük bir seyyar ses sistemi satın almayı düşünüyorsanız, ancak bunlar hakkında çok az biliyorsanız size kısa bir öğretici yazı hazırladık.

Bir seyyar ses sistemi karmaşık görünebilir, ancak gerçekten akustik bir şekilde seyirci sohbeti ile kesilmeyecek performanslarda, performansınıza bir miktar artırıcı katabilecek ustalıkta bir düzen ile oldukça basit bir kurulumdur.

“Genel adres sistemi” için kestirme olan bir seyyar ses sistemi, genellikle bir mikrofon, bir amplifikatör ve bazı seyyar hoparlörler içeren bir ses amplifikasyonu sistemidir. Birçok ses sistemi ayrıca, amplifikatör ve karıştırma konsolunu tek bir cihazda birleştiren ayrı bir karıştırma konsolu veya güçlendirilmiş bir karıştırıcı içerir. Sesinizi karıştırmak için ses ve gitar veya viyolonsel ve klavye gibi iki veya daha fazla enstrümanın performansları için bir araya getirilmesi veya birlikte “karıştırılması” gerekir. İşte, ortalama seyyar ses sisteminde bulacağınız bileşenlerin kısa bir özetidir.

Mikser
Bir miks konsolu veya ses mikseri, hoparlörler ve / veya monitörler aracılığıyla güçlendirilecek tüm cihazların ve mikrofonların genel sesini dengelemek için tasarlanmıştır. Her bir enstrüman ve mikrofon, uygulanmakta olan hacim, eşitleme ve etki miktarını kontrol etmeye adanmış bir dikey şerit halinde ortaya konan bir kanal ile ayrılmaktadır.

Ekolayzer
Bir ekolayzer temel olarak ton kontrolüdür. Taşınabilir bir PA sistemine eşlik eden çoğu karıştırıcıya göre nispeten basit filtreler kullanır. Bas, orta mesafe ve tiz ayarlarında arama yapmanızı sağlar. Bağımsız grafik ve parametrik eşitleyiciler ses sinyallerinin frekans içeriğini uyarlamada çok daha fazla esneklik sağlar. Ekolayzerlar ses sinyallerinin genliğini belirli frekanslarda ayarlar, bu nedenle, tonu kontrol eden esasen frekansa özgü ses düğmeleridir.

Faders
Bir fader, genellikle mikserde bulunan kayan kontroldür. Fonksiyonu, her bir kanalın seviyesini ve otobüs atamasını düzenlemektir. Ayrıca, her kanalda olup bitenleri yalıtmanızı sağlayan sesi ve yalnız düğmeleri de içerir. Bir fader, ya direkt olarak direnç ya da kaynağa empedansı (bir potansiyometre gibi) kontrol eden analog ya da dijital, sayısal sinyal işlemcisini (DSP) sayısal olarak kontrol edebilir. Dijital fader'lar, dijital ses iş istasyonunun ekranında görüntülenebildikleri için sanal faderler olarak da adlandırılır.

Mikserler, ekolayzırlar ve faderler, genellikle bir PA sisteminde bulacağınız bileşenlerden sadece birkaçıdır. İyi haber şu ki, en basit KA'ları bile nasıl kullanacağınızı öğrendikten sonra, bu bilgi benzerlik gösterdiğinden, bu bilgiyi daha büyük olanlara uygulayabilirsiniz.

Bu sisteme seyyar mikrofonlu hoparlör ekleyebilir, dilediğiniz yerde istediğiniz zaman kaliteli bir konser verebilirsiniz. Dilediğiniz ses efektlerini ekolayzır ve mikser özelliklerini  kullanarak bu cihaz sayesinde kolayca yapabilir,  belirlediğiniz ortamda etkileyici, şahane bir konser verebilirsiniz. Küçük ama işlevi bir o kadar büyük olan seyyar ses sisteminin sizin için taşınabilirliği ve kullanım rahatlığı açısından oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz. Seyyar hoparlör de ekleyebileceğinizi hatırlatmak istediğiniz cihazımız, aynı özelliklere sahip değişken fiyatlı ve farklı kalitededir. Ürünlerimizin içerisinden dilediğinizi seçebilir, bütçenize göre  ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Yılların bize vermiş olduğu tecrübe ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak bütün ekipmanların tavsiyesini, kurulumunu ve mini bir  öğretisini en iyi fiyat garantisi ve ürün kalitesi ile birlikte veriyoruz. Siz sadece müziğe gönlünüzü verin yeter. Gerisi bizim uzman ekibimiz ile birlikte halledebileceğiniz küçük detaylar olacaktır. Ürünlerimizin hepsinin garantisi olduğunu belirtmek isteriz. Piyasada en iyi fiyatlar, en çok  seçenek bizde. Magazalarımız ve sitemimizde müzik aşıkları için sınırsız ekipman mevcut. En ucuz seyyar ses sistemi fiyatları muzikalmarket.com'da
Etiketler: seyyar ses sistemi, seyyar ses sistemi fiyatları, seyyar mikrofonlu hoparlör, seyyar hoparlör, seyyar portatif ses sistemleri
Ağustos 26, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR