Shure Mikrofonlar, Shure Sm58 Mikrofon Fiyatları

Shure Mikrofonlar, Shure Sm58 Mikrofon Fiyatları
Mikrofonlar, belirli bir amaç için tasarlanmıştır. Cihazın türünün yanı sıra, ana hususlardan biri de ses kaydedilmelidir. Mikrofonların bu  yönelimi mikrofon tasarımında yeni bir çağ açmıştır. Çok yönlü mikrofonlar, bir alandaki tüm sesleri kaydetmeye uygundur, ancak arka plan gürültüsü arasında tek bir sese odaklanmak için zayıftır. Yönlü, çift yönlü ve av tüfeği mikrofonlar röportajlar için uygundur. Bununla birlikte, aynı etki genellikle kardioid mikrofonlar gibi iki tek yönlü cihaz ile sağlanır.

İlk elektronik mikrofon, seyreltilmiş bir sülfürik asit çözeltisinde akım yüklü bir iğneye bağlı bir diyafram kullanan sıvı bazlı bir mekanizmadan yapılmıstır. Bu mikrofon, anlaşılabilir konuşmayı sağlayamamıştır. O zamandan beri, bazıları aşağıda açıklanmış olan birçok mikrofon teknolojisi türü olmuştur ve bunlar devam etmektedir:

İlk canlı diyaframlı mikrofonlar, iletilen titreşimleri bir folyo kayıt ortamına gönderen bir iğneye tutturulmuş bir metal levha kullanmıştır. Kazıma işleminden sonra, iğnenin folyo üzerinde hareket etmesiyle, işlem tersine çevrilmiş ve aynı metal diyaframdan tekrar seslere çevrilmiştir.

Karbon mikrofonlar, yüz yıldan fazla süredir telefonlarda kullanılmaktadır. Bu cihazlar, havadaki ses dalgalarını bir elektrik sinyaline çevirmek için metal plakalar arasındaki basınç altındaki karbonun değişken elektrik direncini kullanmışlardır.

Kondenser mikrofonları, bir kapasitörün plakalarından biri gibi davranan diyaframlı bir kapasitörün çeşitli elektrik yükünü kullanır. Plaka, genellikle sinyali de artıran bir bataryadan sabit bir yük ile önyargılıdır. Kapasitans, sesin elektrik sinyalinde kaydedilmesi için araçlar sağlayan diğer plakalara göre diyaframın hareketi ile değişir. Cep telefonlarında ve bilgisayarlarda kullanılan elektret mikrofonları, polarize edilmiş bir ferroelektrik malzeme kullanan bir tür kondansatör mikrofonudur. Kristal mikrofonlar, kayıt sinyalini sağlamak için bir diyaframın sıkıştırılması altında küçük miktarlarda elektrik üreten bir piezoelektrik kristal kullanırlar.

Sizlere mikrofonlardan bahsetmişken bir vokal olarak kullanabileceğiniz piyasanın en iyi performansına sahip olduğunu düşündüğümüz bir mikrofondan bahsetmek istiyoruz.

Efsanevi Shure SM58 vokal mikrofon, canlı performans, ses takviyesi ve stüdyo kayıtlarında profesyonel ses kullanımı için tasarlanmıştır. Sese uyarlanmış vokal yanıtı, şarkı söyleme ya da konuşma için bir dünya standardıdır. Son derece etkili, yerleşik küresel bir filtre, rüzgar ve nefes "pop" gürültüsünü en aza indirir. Tek yönlü (kardioid) bir alma paterni, istenmeyen fon gürültüsünü en aza indirirken ana ses kaynağını izole eder.
Sağlam yapı, kanıtlanmış bir şok montaj sistemi ve çelik kafes ızgarası, kaba kullanımda bile SM58'in sürekli olarak, açık havada veya kapalı alanda çalışmasını sağlar.
Geçmişi, teknolojiyi, SM58'i kullanan sanatçıları ve daha fazlasını shure mikrofon Türkiye adresinden bulabilirsiniz.

Özellikler

Vokal için uyarlanmış frekans cevabı, parlak orta kademe ve bas sarkmasıyla Tekdüze kardioid pikap deseni, ana ses kaynağını yalıtır ve arka plan gürültüsünü en aza indirir. Pnömatik şok montaj sistemi, kullanım gürültüsünü azaltır.

Etkili, yerleşik küresel rüzgar ve pop filtresi,

180 derece döner kırmaya dayanıklı stand adaptörü ile birlikte verilir.

Efsanevi Shure kalitesi, sağlamlığı ve güvenilirliği,

Kardioid (tek yönlü) dinamik

Frekans cevabı: 50 ila 15.000 Hz

Yedek kartuş: R59

Shure kablosuz mikrofon da olan Üstün kalitesini ispatlamış dünya çapında bir markadır şu mikrofona sitemiz üzerinden ya da bayilerimiz den satın alarak ulaşabilirsiniz garantisi ile ilgili her türlü güvenceyi firmamız sağlamaktadır.

30 yılı aşkın mesleki tecrübemiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktan büyük gurur duyacağız. Sizlerin her zaman en iyisini hak ettiğini düşündüğünüz için ürün ve hizmet kalitemizi her defasında daha da arttırarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Etiketler: shure mikrofon, shure mikrofon fiyat, shure mikrofonlar, shure sm58 mikrofon, shure sm58 fiyat, shure mikrofon fiyat
Ağustos 26, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR